Waarom Restauratie van de Trabant

Het TSTD restaureerd ook Trabanten.

Veel Trabanten in Nederland zijn toch in een slechte staat, veel werkzaamheden kunnen makkelijk door de eigenaren zelf gedaan worden alleen heeft niet iedereen daar de ruimte voor, het TSTD heeft een ruime loods waar we u kunnen helpen met het restaureren van Uw Trabant.
Bij een totale restauratie is het van groot belang dat alle delen geheel gedemonteerd en kaal gemaakt worden (Stralen in eigen straal cabine).

Voor Restauratie
Na Restauratie en geassembleerd

Zoals bv. Demonteren en of monteren van plaatwerk, slijp en laswerk.
Wij verzorgen de revisie van alle technische delen, o.a. motor, versnellingsbak, stuurhuis, ontsteking- en brandstofsysteem enz.
Bij de revisie van de motor is er uitgebreide aandacht voor de omliggende delen. Alleen een goed werkende ontsteking, carburateurs en de juiste afstelling zorgen voor een mooi lopende motor.
Reparatie van Duroplast en of plamuren en spuitwerk kunnen wij voor u verzorgen.
Ook voor de grote problemen van de kleine onderdelen zoeken wij een oplossing. Ruitenwissermotor, tellerklokken, kachelsystemen, alle onderdelen worden op werking gecontroleerd en zonodig gerepareerd
Maar ook tectyleren behoord tot de mogelijkheid.
Onderhoud is een zeer belangrijke factor om voor langere tijd plezier te blijven houden van uw Trabant. Zowel een perfect gerestaureerde als een niet gerestaureerde Trabant heeft regelmatig onderhoud nodig. Wij beschikken over technische gegevens, noodzakelijk voor het juiste onderhoud, van de Trabant waaronder alle verschillende types en bouwjaren.
Zo kunnen wij de uiterste zorg besteden aan het onderhoud van uw Trabant.